Afvalscheiding

Buiten afval scheiden

Diverse maten en soorten

O.a. 100% gerecyclede bak

Buitenafvalbak

Allerlei soorten en maten

Met en zonder asbak

Hou je omgeving schoon

Buiten afvalbakken

Ben je op zoek naar een mooie maar ook praktische afval(scheidings)bak voor buiten? Er zijn allerlei soorten en maten waardoor er altijd wel één bij je wensen past. Door buiten afvalbakken te plaatsen stimuleer je o.a. scholieren, medewerkers en bezoekers om hun afval netjes weg te gooien en zo de omgeving schoon te houden. Er zijn afvalbakken inclusief asbak of losse asbakken verkrijgbaar zodat ook sigaretten netjes verzameld kunnen worden in plaats van op de grond belanden.

Waarom niet meteen afval scheiden?

Bijna iedereen is wel gewend om thuis, op kantoor of op school afval te scheiden. In professionele omgevingen en op scholen zijn daar binnen vaak al goede voorzieningen voor getroffen door afvalscheidingsstations te plaatsen. Maar waarom wel binnen je afval scheiden en niet buiten? Wij willen bedrijven, scholen en andere organisaties hier graag bij helpen. Daarom zijn er voor buiten ook verschillende afvalscheidingsbakken beschikbaar!

100% gerecyclede afvalbak

Je afval scheiden en dan ook nog eens in een 100% gerecyclede kunststof afvalbak, dat is nu mogelijk! De Phoenix heeft 3 compartimenten van elk wel 50 liter om 3 verschillende afvalstromen van elkaar te scheiden. De openingen van de bak zijn beschermd door een schuin dakje waardoor er geen water in de afvalbakken terechtkomt en er geen spullen bovenop geplaatst kunnen worden. De hoge dichtheid van de LLDPE-structuur is bewezen effectief tegen het aanbrengen van graffiti op de bak. Dit in combinatie met een ribbelstructuur zorgt ervoor dat posters en stickers makkelijk verwijderd kunnen worden. Naast al deze voordelen ziet hij er ook nog een hartstikke mooi uit!

Wij helpen je graag!

Heb je interesse in een buitenafvalbak, maar weet je niet welke het meest geschikt is voor je organisatie? Wij geven je graag advies! Neem gerust contact met ons op via 0299-223 800 of info@productforproduct.com.

Uitgelicht: Phoenix 100% gerecyclede afvalbak

Phoenix afvalscheidingsbak voor buiten

100% gerecycled plastic

Capaciteit 3 x 50 liter

Geschikt voor intensief gebruik

Eenvoudige lediging met driekantssleutel

Vloerbevestiging mogelijk

Verzinkt stalen paal en bevestigingsplaat

Standaard grijs met blauwe en oranje deksel (op aanvraag andere kleuren mogelijk)

Ben je er klaar voor om ook buiten afval te gaan scheiden en past de duurzame Phoenix bij je wensen? Bestel hem dan in onze webshop via onderstaande knop.

Impressie van verschillende buiten afvalbakken

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

infographic product for product alleen cirkel

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation voor binnen of buiten dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen van een afvalscheidingsbak voor buiten, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.