Product for Product

Product for Product

Hoe kan ik medewerkers motiveren om afval te scheiden?

Vaak is er wel de wens om afval gescheiden in te zamelen, maar staat niet iedereen daar direct voor open. Het idee kan bestaan dat het meer tijd of moeite kost of mensen vinden het lastig om te bepalen in welke bak ze welk soort afval mogen gooien.

Communicatie is de sleutel tot succes

Daarom raden wij aan altijd om goed te communiceren naar de gebruikers zowel voor als na het plaatsen van een afvalscheidingsstation. Uiteraard kan een eigen communicatieafdeling hierin een grote rol spelen om mensen te informeren via intranet, een speelse instructie of een leuke offline actie. Speciaal voor klanten van Product for Product hebben we in onze community een apart gedeelte met informatie over het scheiden van afval. Om toegang te krijgen tot dit afgeschermde gedeelte kan je contact met ons opnemen.

Afvalscheidingsstations met communicatiemogelijkheden

Ook bij het plaatsen van een afvalscheidingsmeubel zijn er verschillende mogelijkheden om met werknemers of bezoekers te communiceren. Zo zijn er voor de Variobin verschillende mooie vloermatten met informatie beschikbaar en kan je bij de Afvalbox ook informatieborden bestellen. Uiteraard geven wij je graag advies, want om afvalscheiding te laten slagen is ieders hulp binnen het bedrijf nodig!

vloermatten_afval_scheiden

Klaar voor de circulaire start?

Onze missie is om kantoren 100% circulair te maken. We nemen je graag mee op deze reis met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten. Klaar om te starten? Vul de circulaire scan online in of boek een tijdstip dat wij bij je langskomen.