On demand Webinar: Stappenplan Circulair inkopen in 30 minuten

Dit webinar is niet meer beschikbaar

Stappenplan circulaire producten inkopen

 

Het doel van de overheid is dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Maar hoe pak je dat aan in de organisatie, want streven is iets anders dan realiseren. Hoe als bevolking en zeker als organisaties onze verantwoordelijkheid op te pakken naar een zo min mogelijke verspilling en waardeverlies van grondstoffen?

Menig bedrijf streeft er al naar een zo goed mogelijke leefomgeving en aarde door te geven aan de volgende generaties. Daarbij is het bewust inkopen van circulaire producten ook een belangrijke stap naar een circulaire economie.

Agenda webinar

  • Wat is circulaire inkopen en hoe begin je
  • De rol voor de inkoper en facility manager/medewerker
  • Stappenplan circulair inkopen aan de hand van het R-model
  • Voorbeelden van praktische circulaire processen en producten (o.a. voor kantoren, horeca en bouw)
  • Tijd voor het beantwoorden van jouw vragen via de chatbox

Dit webinar is niet meer beschikbaar. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe webinars, roundtables, beurzen en andere interessante circulaire evenementen.

En vergeet niet de circulaire scan te doen!

Hoe ga je van start?

 

In dit webinar geeft Product for Product directeur inzicht in een stappenplan hoe je als organisatie het beste circulaire producten kunt inkopen en op welke aandachtspunten je moet letten om het circulaire proces binnen je organisatie volledig rond te krijgen. Ook zal hij je nieuwe inzichten geven over welke circulaire producten er van jouw afvalstromen gemaakt kunnen worden. Heb je wel eens gedacht aan het recyclen van de papieren handdoekjes op het toilet, koffiebekers of misschien wel het koffiedik uit het de koffiezetapparaat?

Voor wie?

 

Dit webinar is voor alle organisaties met reststromen, van MKB-onderneming tot de multinationals. De stappen voor circulaire producten inkopen blijven voor elke organisatie hetzelfde, alleen de uitwerking hiervan is voor elke bedrijfsgrootte anders.

webinar-circulair-inkopen