Afvalbox van oersterk FSC karton

Kartonnen afvalbox

Milieuvriendelijke afvalbakken

Oersterk FSC karton

100% recyclebaar

Verschillende maten 60, 80 en 100 cm

Duurzaam geproduceerd

Kartonnen afvalbox

Milieuvriendelijke afvalbakken

Oersterk FSC karton

100% recyclebaar

Verschillende maten 60, 80 en 100 cm

Duurzaam geproduceerd

Kartonnen afvalbox

Milieuvriendelijke afvalbakken

Oersterk FSC karton

100% recyclebaar

Verschillende maten 60, 80 en 100 cm

Duurzaam geproduceerd

Oersterke afvalbak

De afvalbox is een duurzame afvalscheidingsbak van FSC karton. De afvalbox is oersterk en gaat zodoende heel lang mee, maar wanneer hij toch een keertje weg moet kan de afvalbox zelf ook gerecycled worden!

De afvalbox afvalscheidingsbakken zijn beschikbaar voor verschillende afvalstromen. De deksel beschikt over een waterdichte coating en is daardoor eenvoudig schoon te maken als er op gemorst is. Voor de bekers is er zelfs een speciale versie waarin bekers gestapeld kunnen worden ingezameld. Deze verdichting zorgt voor minder leegmomenten van de afvalscheidingsbak en de bekers kunnen eenvoudig worden meegegeven aan de afvaldienstverlener voor recycling.

Duurzaam geproduceerd

De afvalbox wordt duurzaam geproduceerd en de afvalstoffen die vrijkomen bij productie worden gerecycled. Er zijn 3 maten beschikbaar 60, 80 en 100 cm hoog.

Een leuk detail is dat de afvalbox zeer geschikt is om zelf te decoreren! Gaat dat je net iets te ver, de afvalbox is gelukkig al heel mooi van zichzelf. Met de bijbehorende stickers geef je aan wat men in de afvalbox mag gooien. Gebruik gekleurde zakken om ook na het legen van de afvalscheidingsbakken de afvalstromen op de juiste manier te kunnen aanbieden aan de afvaldienstverlener. Afval scheiden wordt zo een eitje!

Afvalbox eigenschappen en mogelijkheden

Recyclebaar FSC karton

Eenvoudig schoon te maken

Bekers gestapeld verzamelen

Zelf te decoreren

Oersterk, belastbaar tot 400 kg

Dolly en wieltjes mogelijk

L 37 x B 37 x H 60, 80 of 100 cm

Populair bij scholen en gemeentes

Wil je de afvalbox bestellen? Dit kan eenvoudig in onze webshop via onderstaande knop. Toch nog even verder kijken naar andere systemen? Alle afvalscheidingssystemen bekijken.

Impressie van de Afvalbox

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.