afvalmanagement

Afvalmanagement nieuwe stijl

Wij zijn van mening dat het voor klanten die de komende jaren stappen willen zetten in circulariteit en duurzaamheid belangrijk is om niet gebonden te zijn aan één afvaldienstverlener. Niet elke afvaldienstverlener is in staat om alle nieuwe en toekomstige recyclebare afvalstromen in te zamelen en/of te verwerken. Zeker omdat nieuwe technieken vaak op kleine schaal starten. Wij willen zoveel mogelijk betrokken zijn bij deze nieuwe en toekomstige initiatieven.

Om wel maximaal mee te kunnen doen aan de circulaire economie van het afval werken wij met een aantal deskundige afvalmanagers voor jouw afvalmanagement. Afvalmanagers met ervaring die voor onze klanten de verschillende afvalstromen onderbrengen bij bijna alle mogelijke afvaldienstverleners in Nederland. Van grote landelijke afvaldienstverleners tot regionaal, lokaal of specialistische afvaldienstverleners. En natuurlijk aansluitend op ons Product for Product concept, de nieuwste initiatieven en de aangesloten fabrikanten.

De voordelen van afvalmanagement door onze afvalmanagers op een rij:

  • Eén factuur voor alle afvaldiensten en bijbehorende milieurapportages. Maar ook al mogelijk bij één afvalstroom.
  • Onafhankelijk landelijk netwerk van afvaldienstverleners met flexibele en oplossingsgerichte diensten.
  • Kostenbesparend. Naast de mogelijkheden en duurzaamheid selecteren de afvalmanagers ook op prijs.
  • Korte looptijd contracten van meestal 1 jaar.
  • Aansluiting op het Product for Product concept.
  • Monitoring van de afvalstromen en het doorvoeren van verbetertrajecten.
  • Minimalisering van indexeringen en prijsverhogingen.
  • Focus op duurzame en circulaire oplossingen.
  • Gebruik van regionale partijen om kilometers en daarmee het milieu te sparen.

Maximale aansluiting bij het Product for Product concept

De recyclebare producten die je bij Product for Product hebt gekocht komen uiteindelijk op een dag aan het einde van hun gebruiksduur. Door het afval goed te scheiden kunnen deze producten samen met het andere gescheiden afval weer dienen als grondstof voor nieuwe producten.

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden binnen jouw organisatie bieden wij een breed aanbod aan afvalscheidingsunits en bijbehorende zakken aan. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wij helpen onze klanten ook met het begeleiden, stimuleren en belonen van afvalscheiding door medewerkers, studenten of bezoekers. Wij hebben daar zelfs een beloningsapp voor met allerlei leuke features.

Als het afval dan eenmaal goed gescheiden is zal het ook door een afvaldienstverlener opgehaald moeten worden. Om de cirkel van het circulaire product rond te maken zal het gescheiden afval bij voorkeur na inzameling terecht moeten komen bij fabrikanten die van de afvalgrondstof weer nieuwe producten maken. En nog mooier naar fabrikanten waarvan wij de producten weer aan onze klanten kunnen verkopen. Maar ook belangrijk zijn de duurzame verwerking, transportafstand, transparantie en certificering van de fabrikant. En daar zijn wij dan weer voor!

Interesse in afvalmanagement nieuwe stijl?

Laat het ons weten!

Graag helpen wij je verder en stellen je voor aan onze afvalmanagers. Wij zijn daar helemaal onafhankelijk en werken net zo makkelijk samen met jouw bestaande afvaldienstverlener. Als we gezamenlijk maar ons doel halen: een beter milieu door circulaire oplossingen! Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel 0299-223 800.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.