Wij halen al je afvalstromen bij je op zoals

Maak van jouw afval een grondstof!

Veel bedrijven zien afval als een last, wij niet. Afval is onze grondstof voor circulaire producten. Zonder jouw afval geen nieuwe circulaire producten! Van het afval dat vrijkomt bij bedrijven kan 95% hergebruikt worden. Wij zetten ons in om de circulaire cirkel voor bedrijven rond te maken en afval een nieuw leven te geven.

circulair-ondernemen

Doe mee en start met circulair ondernemen

Circulair ondernemen is voor ieder bedrijf van MKB tot grote corporate organisatie mogelijk. Je kan gratis lid worden van onze circulaire community. Als lid van de community doe je mee met de hele cirkel. Wij kunnen je afval ophalen, recyclen en nieuwe circulaire producten terugleveren.

Circulaire scan aanvragen

Een circulaire afvalstroom start bij de circulaire scan. Tijdens deze scan nemen onze experts jouw afvalstromen onder de loep en kijken we hoe het scheidingsproces het beste kunnen inrichten. Deze scan kan online of op locatie worden gedaan en is geheel vrijblijvend. Gezamenlijk kan de keuze gemaakt worden om alleen jouw afval op te laten halen, alleen circulaire producten te kopen of mee te doen met de gehele circulaire cirkel. Wacht dus niet langer en boek direct je circulaire scan!

Kies een afvalstroom en ontdek de mogelijkheden

Afvalscheidingsstations: de hulp bij afval scheiden

Afvalscheidingsstations bij elkaar

Circulair ondernemen start bij de bron, het op de juiste manier scheiden van afval. Door het gebruik van afvalscheidingsstations kunnen de verschillende afvalstromen zo effectief mogelijk worden gebruikt om nieuwe producten mee te maken.

De afvalscheidingsstations van vandaag zijn al lang niet meer de grote logge afvalbakken van voorheen. Deze afvalscheiders kunnen verschillende afvalstromen bevatten, de samenstelling valt ook volledig aan te passen aan jouw wensen. Dit alles om bezoekers en personeel te motiveren hun afval zo goed mogelijk te scheiden. Weten welke afvalscheidingsstation bij jouw organisatie past? Kijk snel op onze speciale afvalscheidingspagina.

Circulair ondernemen in 4 eenvoudige stappen

circulair-ondernemen-met-afval
Stap 1: Inzamelen

Jouw afval en dat van andere leden uit de circulaire community is onze grondstof. Samen kijken we welke afvalstromen we apart kunnen scheiden in jouw onderneming. Daarna zorgen wij ervoor dat jouw afval wordt opgehaald met milieuvriendelijke wagens. Daar heb je geen omkijken naar.

afval-recyclen
Stap 2: Recyclen

Wij zorgen er voor dat jouw afval en dat van andere leden uit de circulaire community wordt gerecycled en als nieuwe grondstof inzetbaar is. Daar moeten soms best wel dingen voor gedaan worden, maar dat regelen wij natuurlijk voor je.

circulaire-producten-produceren
Stap 3: Produceren

De door ons geselecteerde producenten maken van jouw grondstof nieuwe circulaire producten. Hoe leuk is dat! Wij noemen ze geen producenten maar partners. Samen met jou en onze partners maken we de wereld beter een stukje beter.

circulaire-producten-inkopen
Stap 4: Een nieuw leven

In onze webwinkel shop jij weer die circulaire producten. Die krijg je vaak al de volgende dag geleverd. En natuurlijk heb je het gemak van veel opties in je accountgedeelte in de shop. Zien we je snel?

Onze circulaire communityleden

Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Aan de afvalkant van de circulaire cirkel kan vaak meer dan men denkt of veel efficiënter. Wij zijn al ruim 70 jaar expert op het gebied van afvalstromen inzamelen als onderdeel van een circulaire cirkel. Wij gaan 100% voor de circulaire economie en nemen jou graag mee in deze wondere wereld met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten.

Je kunt een online circulaire scan doen door een simpele vragenlijst in te vullen of wanneer je liever een vriendelijk gezicht wil zien komen we graag vrijblijvend bij je langs.

Offerte aanvragen

Ben je zelf al gestart met een inventarisatie en weet je al welke afvalstromen je circulair wilt maken binnen jouw onderneming? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.

Naast een offerte voor de afvoer van je afval willen we graag de cirkel samen met jou rondmaken, dus we doen je ook graag meteen een vrijblijvend voorstel voor circulaire producten die van je afval worden gemaakt.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande knop.