Wij recyclen elektrische apparatuur tot nieuwe

Elektrische apparatuur recyclen

 

Met de opkomende circulaire economie is het als bedrijf ook heel belangrijk om elektrische apparatuur te recyclen. Dat wordt namelijk op de dag van vandaag nog te weinig gedaan. Maar zelfs de kleinste apparatuur kan worden gerecycled, want elk apparaat bestaat uit waardevolle recyclebare grondstoffen. Wij halen het elektrisch afval bij je op, laten het sorteren en vervolgens recyclen. De materialen die vrijkomen zoals staal, aluminium, koper, kunststoffen, glas en hout worden gescheiden gerecycled voor nieuwe circulaire producten. Dat kan van alles zijn voor op kantoor, zoals gerecyclede rekenmachines gemaakt van Canon-producten. Maar ook originele duurzame cadeaus voor zakenrelaties als gerecyclede sieraden, gemaakt van kapotte telefoons. Het nemen van deze circulaire stappen is niet alleen belangrijk voor het bedrijf, maar ook om uitputting van grondstoffen te voorkomen voor de volgende generaties.

Kleurkader - Kleine elektrische apparaten - Scherm
  • Van afval naar nieuw product

  • (Mobiele) telefoons

  • Computers en laptops

  • Televisies

  • (Vaat)wasmachines

  • Koelkasten

  • Koffiemachines

  • Waterkokers

In 4 stappen circulair met je elektrische apparatuur afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

De eerste stap is dat de kapotte elektrische apparatuur naar grote elektronicawinkels, milieustraten of andere inzamelpunten wordt gebracht.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

Bij de inzamelpunten wordt de kapotte elektrische apparatuur opgehaald en gebracht naar de verwerkingslocatie waar het wordt gesorteerd. Als de elektrische apparaten niet meer in de huidige staat worden hergebruikt of te verouderd zijn, worden ze ontmanteld voor recycling.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

Wanneer de verschillende materialen zijn gerecycled naar nieuwe grondstoffen, worden ze naar verschillende fabrieken gebracht waar nieuwe circulaire producten van worden gemaakt.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Als bedrijf koop je de nieuwe circulaire producten eenvoudig bij ons in en maak je de wereld duurzamer door de circulaire cirkel van elektrische apparatuur rond te maken!

Circulaire producten gemaakt van jouw elektrische apparaten

gercyclede-rekenmachines

Rekenmachines

Rekenmachines gemaakt van gerecyclede materialen van Canon-producten.

gerecyclede-sieraden

Sieraden

Een origineel cadeau met een duurzaam verhaal voor zakenrelaties of werknemers.

Onze circulaire communityleden

Door het recyclen van elektrische apparaatuur behalen we samen de volgende besparingen!

0
Kilogram CO2 ton vermeden

0%

Meer behoud van gronststoffen
Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Aan de afvalkant van de circulaire cirkel kan vaak meer dan men denkt of veel efficiënter. Wij zijn al ruim 70 jaar expert op het gebied van afvalstromen inzamelen als onderdeel van een circulaire cirkel. Wij gaan 100% voor de circulaire economie en nemen jou graag mee in deze wondere wereld met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten.

Je kunt een online circulaire scan doen door een simpele vragenlijst in te vullen of wanneer je liever een vriendelijk gezicht wil zien komen we graag vrijblijvend bij je langs.

Offerte aanvragen

Ben je zelf al gestart met een inventarisatie en weet je al welke afvalstromen je circulair wilt maken binnen jouw onderneming? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.

Naast een offerte voor de afvoer van je afval willen we graag de cirkel samen met jou rondmaken, dus we doen je ook graag meteen een vrijblijvend voorstel voor circulaire producten die van je afval worden gemaakt.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande knop.