Wij recyclen oud papier naar

Oud papier recyclen

 

Wil jij graag circulair ondernemen met je oud papier? Dan zijn wij de partner die jij zoekt. Wij halen het oud papier bij je op en recyclen het naar nieuwe circulaire producten. Deze producten kunnen later weer opnieuw gerecycled worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan nieuwe circulaire producten voor in het bedrijfsleven. Hierdoor wordt jouw bedrijf heel eenvoudig circulair! Doe jij met ons mee?

Onze circulaire producten

 

Wij maken van jouw oud papier gerecyclede hygiëne papier zoals toiletpapier, handdoekjes en poetsdoekjes voor op kantoor of op plekken waar veel mensen komen zoals horeca en ziekenhuizen. Maar ook professionele snijplanken, gemaakt van oud papier behandeld met hars voor in de horeca of bedrijfskantine. Voor bedrijven die veel pakketjes naar klanten versturen zijn er gerecyclede verpakkingen en dozen als duurzaam alternatief. Geprinte dozen voor kerstpakketten horen hier ook bij. Dagelijkse kantoorbenodigdheden als printpapier en bureau accessoires, gemaakt van oud papier kan je natuurlijk ook bij ons vinden.

papier-afval-recyclen
  • Van afval naar nieuw product

  • Kantoor papier

  • Vertrouwelijk papier

  • Enveloppen

  • Oude kranten

  • Tijdschriften

  • Reclame drukwerk

  • Kartonnen verpakkingen

In 4 stappen circulair met je oud papier afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

De eerste stap is dat je als organisatie het oud papier goed scheidt van ander afval. Wij hebben hier speciale afvalscheidingsstations voor dat scheiden nog makkelijker wordt voor werknemers.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

Milieuvriendelijke wagens halen het oud papier bij jouw bedrijf op en brengen het naar een verwerkingslocatie. Daar wordt eventuele vervuiling verwijderd van het oud papier. Daarna wordt de papieren afvalstroom naar de papierfabriek gebracht waar het tot nieuwe grondstof wordt verwerkt.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

Wanneer jouw oud papier is gerecycled naar een nieuwe grondstof, gaat het naar verschillende fabrieken die er nieuwe papieren producten van maken.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Als organisatie koop je circulaire producten in om die vervolgens weer opnieuw te scheiden. Hiermee maak jij als organisatie de circulaire cirkel rond voor oud papier!

Circulaire producten gemaakt van jouw oud papier

Tork-dispenser

Hygiëne papier

Gerecycled toiletpapier, gerecyclede handdoekjes en gerecyclede poetsdoekrollen voor in de algemene ruimtes in jouw organisatie.

gerecyclede-verpakkingsdozen

Verpakkingen & dozen

Gerecyclede verpakkingen en kartonnen dozen voor verzending, dozen voor kerstpakketten en papieren tassen.

gerecycled-printpapier

Printpapier

Gerecycled printpapier in allerlei wittinten, van de gerecyclede look (CIE 85) tot spierwit (CIE 150).

gerecyclede-snijplank

Keukengerei

Gerecyclede snijplank, messenblok enzovoorts.

gerecyclede-notitieboek

Papierwaren

Gerecyclede schrijf- en notitieblokken in diverse maten en papiergewichten, mappen en boeken.

gerecyclede-bureau-accessoires

Bureau accessoires

Van gerecyclede pennen tot gerecyclede muismatten.

Door het recyclen van oud papier behaal je de volgende besparingen!

0
Bomen

0

Kilogram CO2

0

Liter water

0

kWh Energie

Onze circulaire communityleden

Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Aan de afvalkant van de circulaire cirkel kan vaak meer dan men denkt of veel efficiënter. Wij zijn al ruim 70 jaar expert op het gebied van afvalstromen inzamelen als onderdeel van een circulaire cirkel. Wij gaan 100% voor de circulaire economie en nemen jou graag mee in deze wondere wereld met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten.

Je kunt een online circulaire scan doen door een simpele vragenlijst in te vullen of wanneer je liever een vriendelijk gezicht wil zien komen we graag vrijblijvend bij je langs.

Offerte aanvragen

Ben je zelf al gestart met een inventarisatie en weet je al welke afvalstromen je circulair wilt maken binnen jouw onderneming? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.

Naast een offerte voor de afvoer van je afval willen we graag de cirkel samen met jou rondmaken, dus we doen je ook graag meteen een vrijblijvend voorstel voor circulaire producten die van je afval worden gemaakt.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande knop.