Wij recyclen papieren handdoekjes naar

Papieren handdoekjes recyclen

Wij verzorgen s' werelds eerste recyclingservice van jouw gebruikte papieren handdoekjes. Samen met jou kunnen wij ervoor zorgen dat je papieren handdoekjes circulair worden gebruikt in jouw onderneming. De gebruikte papieren handdoekjes worden opgehaald en recyclen wij naar nieuwe tissueproducten. Hierdoor wordt jouw afval een grondstof. Je koopt de nieuwe tissueproducten weer eenvoudig bij ons in en het levert jouw onderneming ook nog eens duurzame besparingen op.

Bedrijven als horecasector, gezondheidssector, voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector kunnen deze service makkelijk implementeren. De hygiëne blijft natuurlijk gegarandeerd, maar wel gericht op de circulaire economie.

papieren-handdoekjes-afval-recyclen
  • Van afval naar nieuw product

  • Gebruikte papieren handdoekjes

In 4 stappen circulair met je papieren handdoekjes afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

Werknemers en bezoekers maken gebruik van de sanitaire ruimtes zoals ze dat gewend zijn. Zij gooien na het afdrogen van hun handen het papieren handdoekje in een afzonderlijke afvalbak naast de algemene afvalbak. Wij hebben hier speciale afvalscheidingsstations voor. Schoonmakers legen de afvalbakken en houden de handdoekjes apart.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

Milieuvriendelijke wagens halen de zakken met gebruikte papieren handdoekjes op. Zij brengen het naar de verwerkingsfabriek.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

Bij de fabriek worden de gebruikte handdoekjes gerecycled tot nieuwe tissueproducten.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

De gebruikte papieren handdoekjes komen terug in de circulaire cirkel als nieuwe papieren handdoekjes en andere tissueproducten. Deze producten kun je weer eenvoudig bij ons inkopen in de webshop.

Circulaire producten gemaakt van jouw gebruikte handdoekjes

gerecyclede-papieren-handdoekjes

Papieren handoekjes

In verschillende lagen, maten, kleuren en vouwen.

Gerecycled-toiletpapier

Toiletpapier

In verschillende lagen, maten en types.

gerecycled-poetspapier

Werk- en poetsdoeken

Van multifunctioneel poetspapier tot sterke reinigingsdoeken.

gerecyclede-tissues

Servetten, tissues & zakdoekjes

in verschillende lagen, maten, kleuren en vouwen.

Onze circulaire communityleden

Door het recyclen van papieren handdoekjes behaal je de volgende besparingen!

0%
Minder afval

0%

Minder kilogram CO2
Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Aan de afvalkant van de circulaire cirkel kan vaak meer dan men denkt of veel efficiënter. Wij zijn al ruim 70 jaar expert op het gebied van afvalstromen inzamelen als onderdeel van een circulaire cirkel. Wij gaan 100% voor de circulaire economie en nemen jou graag mee in deze wondere wereld met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten.

Je kunt een online circulaire scan doen door een simpele vragenlijst in te vullen of wanneer je liever een vriendelijk gezicht wil zien komen we graag vrijblijvend bij je langs.

Offerte aanvragen

Ben je zelf al gestart met een inventarisatie en weet je al welke afvalstromen je circulair wilt maken binnen jouw onderneming? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.

Naast een offerte voor de afvoer van je afval willen we graag de cirkel samen met jou rondmaken, dus we doen je ook graag meteen een vrijblijvend voorstel voor circulaire producten die van je afval worden gemaakt.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande knop.