Wij recyclen vertrouwelijk papier naar

Vertrouwelijk papier recyclen

 

Door je vertrouwelijke papier bij ons te laten vernietigen, worden er ook nog eens nieuwe circulaire producten van gemaakt. Vertrouwelijk papier vernietigen wij volgens de strengste richtlijnen. Op deze manier voorkom je dat persoonsgegevens, bedrijfsgeheimen of andere wettelijk beschermde informatie in het openbaar terechtkomen. Heel belangrijk in de omgang met vertrouwelijk papier is dat alle handelingen NAID AAA en CA+ gecertificeerd zijn. Maar wat net zo belangrijk is dat het vernietigde papier wordt gerecycled naar een nieuwe grondstof waarvan nieuwe circulaire producten worden gemaakt. Deze leveren wij weer gemakkelijk aan je terug en maak jij als organisatie de circulaire cirkel rond met vertrouwelijk papier.

Onze circulaire producten

 

Wij maken van vertrouwelijk papier gerecyclede hygiëne papier zoals toiletpapier, handdoekjes en poetsdoekjes voor op kantoor of op plekken waar veel mensen komen zoals horeca en ziekenhuizen. Maar ook professionele snijplanken, gemaakt van oud papier behandeld met hars voor in de horeca of bedrijfskantine. Voor bedrijven die veel pakketjes naar klanten versturen zijn er gerecyclede verpakkingen en dozen als duurzaam alternatief. Geprinte dozen voor kerstpakketten horen hier ook bij. Dagelijkse kantoorbenodigdheden als printpapier en bureau accessoires, gemaakt van oud papier kan je natuurlijk ook bij ons vinden.

papier-afval-recyclen
  • Van afval naar nieuw product

  • Vertrouwelijk papier

In 4 stappen circulair met je vertrouwelijk papier afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

Het papier verzamel je gescheiden van andere afvalstromen in afgesloten containers. Wij halen het op met securitytrucks, oftewel beveiligde milieuvriendelijke wagens.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

De securitytrucks halen het vertrouwelijk papier bij je op en brengen het naar een afgesloten vernietigingslocatie. Het papier gaat binnen 24 uur de vernietigingsmachine in en wordt verwerkt tot postzegel formaat. Op deze manier is de informatie op onleesbaar op het papier. Dit geheel gecertificeerde proces verloopt volgens de DIN-norm 66399.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

De papierfabriek ontvangt de snippers in balen en maakt er vervolgens pulp van. De pulp wordt gedroogd en geperst tot een nieuwe grondstof. Wanneer jouw vertrouwelijk papier is gerecycled naar een nieuwe grondstof, gaat het naar verschillende fabrieken die er nieuwe papieren producten van maken.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Als organisatie koop je circulaire producten in, zoals papieren handdoekjes, toiletpapier, poetsdoekrollen en printpapier om die vervolgens weer opnieuw te scheiden. Hiermee maak jij als organisatie de circulaire cirkel rond voor vertrouwelijk papier!

Circulaire producten gemaakt van jouw vertrouwelijk papier

showimage__1_-removebg-preview

Hygiëne papier

Gerecycled toiletpapier, gerecyclede handdoekjes en gerecyclede poetsdoekrollen voor in de algemene ruimtes in jouw organisatie.

gerecyclede-verpakkingsdozen

Verpakkingen & dozen

Gerecyclede verpakkingen en kartonnen dozen voor verzending, dozen voor kerstpakketten en papieren tassen.

gerecycled-printpapier

Printpapier

Gerecycled printpapier in allerlei wittinten, van de gerecyclede look (CIE 85) tot spierwit (CIE 150).

gerecyclede-snijplank

Keukengerei

Gerecyclede snijplank, messenblok enzovoorts.

gerecyclede-notitieboek

Papierwaren

Gerecyclede schrijf- en notitieblokken in diverse maten en papiergewichten, mappen en boeken.

gerecyclede-bureau-accessoires

Bureau accessoires

Van gerecyclede pennen tot gerecyclede muismatten.

Door het recyclen van vertrouwelijk papier behaal je de volgende besparingen!

0
Bomen

0

Kilogram CO2

0

kWh Energie

0

Liter water

Onze circulaire communityleden

Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Aan de afvalkant van de circulaire cirkel kan vaak meer dan men denkt of veel efficiënter. Wij zijn al ruim 70 jaar expert op het gebied van afvalstromen inzamelen als onderdeel van een circulaire cirkel. Wij gaan 100% voor de circulaire economie en nemen jou graag mee in deze wondere wereld met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten.

Je kunt een online circulaire scan doen door een simpele vragenlijst in te vullen of wanneer je liever een vriendelijk gezicht wil zien komen we graag vrijblijvend bij je langs.

Offerte aanvragen

Ben je zelf al gestart met een inventarisatie en weet je al welke afvalstromen je circulair wilt maken binnen jouw onderneming? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.

Naast een offerte voor de afvoer van je afval willen we graag de cirkel samen met jou rondmaken, dus we doen je ook graag meteen een vrijblijvend voorstel voor circulaire producten die van je afval worden gemaakt.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande knop.