Lune Binc

Gerecycled en recyclebaar afvalscheidingsstation

Deel 3 fracties (15+20+15 liter) zelf makkelijk naar 4 fracties (15+10+10+15 liter)

Open en gesloten verkrijgbaar

36cm x 56cm x 68cm

Dutch design

Lune Binc

Gerecycled en recyclebaar afvalscheidingsstation

Deel 3 fracties (15+20+15 liter) zelf makkelijk naar 4 fracties (15+10+10+15 liter)

Open en gesloten verkrijgbaar

36cm x 56cm x 68cm

Dutch design

Uniek in zijn soort

De Binc van Lune is een uniek afvalscheidingsmeubel. Je kan er niet alleen afval gescheiden mee inzamelen maar het afvalscheidingsmeubel is zelf ook gemaakt van afval, namelijk gerecycled staal. Een circulaire oplossing!

De Binc heeft een bescheiden formaat waardoor deze niet meer ruimte inneemt dan een gewone afvalbak. Gezien de capaciteit van 50 liter wordt het afvalscheidingsmeubel aangeraden voor 1-10 gebruikers.

Dutch design

De Binc is ontwikkeld in Nederland, heeft een mooie ovale vorm en je kan kiezen voor een open of een gesloten deksel. Een bijzonder functionaliteit is dat je zelf de Binc kan aanpassen van 3 naar 4 verschillende afvalscheidingsbakken. De 50 liter capaciteit verdeel je in 2 x 15 liter en 2 x 10 liter.

De Binc heeft speciale uitsparingen waarin de afvalzakken kunnen worden vastgeklikt, aan te raden is om gekleurde zakken te gebruiken die corresponderen met de kleur van de afvalstroom.

Binc eigenschappen en mogelijkheden

Gerecycled staal

Met of zonder deksel

Capaciteit 50 liter (3 of 4 bakken)

1 tot 10 gebruikers

L 36 x W 56 x H 68

11 kilogram

Inclusief stickervel met afvalstromen

Wieltjes optioneel

Ben je er klaar voor om met de Lune Binc je afval te scheiden? Bestel hem dan in onze webshop via onderstaande knop. Toch nog even verder kijken? Alle afvalscheidingssystemen bekijken.

Impressie Binc open en gesloten

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.