Bureau-accessoires voor dagelijks gebruik

Bureau-accessoires

Alle bekende merkartikelen voor op kantoor

Allerlei betaalbare duurzame alternatieven

Circulair inkopen is heel eenvoudig!

Eenvoudig duurzaam inkopen?

Bureau-accessoires gebruik je dagelijks, bepaalde artikelen zoals notitieblokken, memoblaadjes, pennen en nietjes gaan er bij veel organisaties in een rap tempo doorheen. Waarom zou je hier geen duurzame varianten van gebruiken? Bijvoorbeeld gerecyclede artikelen, papieren producten met fsc-keurmerk of herbruikbare artikelen. Zo hebben we zelfs herbruikbare en uitwisbare notitieblokken. Op deze manier kan je eenvoudig duurzaam ondernemen en voor de kosten hoef je het zeker niet te laten!

Totaalleverancier, alles wat je zoekt

Product for Product staat voor gerecyclede en recyclebare producten. Veel organisaties zijn druk met het scheiden van hun afval en dat is een goede vooruitgang, maar zonder de daarvan gerecyclede producten terug te kopen verdwijnt het gescheiden afval alsnog in de verbrandingsoven. Dat is natuurlijk zonde! Wij gaan ervoor om zoveel mogelijk recyclebare en gerecyclede producten aan te bieden en zo de recyclecirkel samen met jou in stand te houden. In het huidige grote assortiment van kantoorartikelen is dat helaas nog niet altijd een optie. Bepaalde producenten zijn er gelukkig wel volop mee bezig. Wij monitoren de markt en houden contact met producenten zodat zodra er duurzame artikelen op de markt komen wij dit in het assortiment kunnen opnemen en met jou kunnen delen! We blijven een totaalleverancier zodat je niet bij verschillende leveranciers hoeft in te kopen. Wij bieden naast de duurzame varianten daarom ook de reguliere kantoorartikelen aan. Zo kan je zelf kiezen voor welke producten je gaat.

Wij helpen je op weg

Ben je enthousiast geworden over duurzame artikelen voor op kantoor? Wij ranken de producten met een duurzaamheidslabel van A t/m E, waarbij A de duurzaamste keuze is. Zo helpen wij je op weg om een keuze te maken die bij je past zonder dat je verdwaalt in het grote assortiment van artikelen. We zijn niet merk of producent gebonden en proberen zoveel mogelijk van allerlei verschillende producenten aan te bieden zodat je maar op één plek hoeft te zijn voor je (duurzame) artikelen voor op kantoor.

Duurzame kantoorartikelen

Naast de producten die je op je werkplek gebruikt zijn er natuurlijk nog veel meer artikelen die je op kantoor gebruikt. Denk hierbij aan kopieerpapier, cartridges, bekers, maar ook etenswaren en hygiëneproducten. Ook hiervan zijn verschillende duurzame varianten beschikbaar. Waarom zou je het inkoopbeleid van deze producten ook niet meteen verduurzamen!

Wil je meer weten over duurzaam inkopen en hoe eenvoudig je dit kan doen? Neem dan gerust contact met ons op via info@productforproduct.nl of 0299-223 800. We komen graag vrijblijvend langs of sturen je een offerte op maat, zodat je precies weet wat een duurzamer inkoopbeleid voor jouw organisatie betekent. Wij helpen graag zoveel mogelijk bedrijven en organisatie bij de transitie naar duurzame en circulaire inkoop van kantoorartikelen.

Een greep uit ons duurzame bureau-accessoires assortiment

Kantoorpapier

Alle soorten papier die je op kantoor gebruikt, zoals kopieerpapier, schrijfblokken, memoblokjes & mappen

Schrijven & tekenen

Alles waarmee je wil schrijven of tekenen of hulpmiddelen om dat te doen; pennen, linealen, tipp-ex etc.!

ICT & digitaal

Alles wat je nodig hebt bij je computer; toetsenborden, muizen, headsets, speakersets, usb-sticks & muismatten

Bureau-artikelen

Gebruikersvoorwerpen voor elke dag; nietmachines, scharen, lijm, perforators, maar ook batterijen & brievenbakken

Archiveren

Alles om netjes te archiveren; ordners, vouwmappen, scheidingsstroken en verschillende maten archiefdozen

Kantoormachines

Kleine machines voor kantoor; labelwriters, lamineer- en inbindmachines & rekenmachines

Een greep uit onze overige duurzame kantoorartikelen

Kopieer-/printpapier

100% gerecycled
EU-ecolabel & FSC keurmerk

Facilitaire producten

Alles voor kantine & keuken & sanitair
Van etenswaren tot hygiëneproducten

Bekers

Met FSC keurmerk & CO2-neutraal
Wit, voorbedrukt of eigen ontwerp

Hele cirkel van product naar nieuwe grondstof rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Gescheiden inzameling

Om je gebruikte kantoorartikelen een tweede leven te geven verzamel je alle stromen apart van elkaar en apart van het restafval. Dit kan eenvoudig in een mooi afvalscheidingsstation. Zo bespaar je op de kosten voor de afvoer van je restafval en kunnen de kantoorartikelen worden ingezet om nieuwe producten van te maken.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, om weer nieuwe producten van te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door weer de producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en bestellen van (duurzame) kantoorartikelen, wil je meer weten over een afvalscheidingssysteem of advies over het gescheiden afvoeren van afvalstromen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.