Product for Product

Product for Product

Gerecyclede scheidingsbak voor buiten

Bijna iedereen is wel gewend om thuis, op kantoor of op school afval te scheiden. In professionele omgevingen en op scholen zijn daar binnen vaak al goede voorzieningen voor getroffen door afvalscheidingsstations te plaatsen. Maar waarom wel binnen je afval scheiden en niet buiten? Wij willen bedrijven, scholen en andere organisaties hier graag bij helpen. Daarom zijn er voor buiten ook verschillende afvalscheidingsbakken beschikbaar!

Phoenix afvalscheidingsbak

Nieuw is de Phoenix, een afvalbak speciaal ontworpen voor buitengebruik om eenvoudig meerdere afvalstromen van elkaar te scheiden. De Phoenix wordt geproduceerd van 100% gerecycled plastic (LLDPE). Dit gerecycled plastic is afkomstig uit de huishoudelijk plastic afvalstroom en ingenomen mini-containers. De paal en bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van verzinkt staal. De afgeronde kap van de Phoenix voorkomt inregenen en het plaatsen van voorwerpen op de bovenkant van de afvalbak. De hoge dichtheid van de LLDPE-structuur is bewezen effectief tegen het aanbrengen van graffiti op de bak. Dit in combinatie met een ribbelstructuur zorgt ervoor dat posters en stickers makkelijk verwijderd kunnen worden. De afvalbak is op aanvraag verkrijgbaar in andere kleurstellingen.

Allerlei verschillende soorten en maten bakken

Interesse in de Phoenix? Bestel hem dan direct in onze webshop. Wil je verder kijken naar andere afvalscheidingsbakken of enkele afvalbakken voor buiten? Ga dan naar onze speciale buitenbakken pagina!

Start jij ook met circulair inkopen?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. We moeten grondstoffen blijven hergebruiken door circulaire producten te kopen. En we moeten bij aanschaf al nadenken over end-of-life. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld? Vraag hier direct je offerte aan.