Product for Product

Product for Product

Kiezen voor bedrukte of onbedrukte bekers?

Kies je juist voor bedrukte of onbedrukte bekers? Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. Eigenlijk zijn er 3  aandachtspunten voor een goede keuze die wij je even voorleggen.

Uitstraling:

koffiebekers kom je overal tegen of het nu op kantoor is, in de horeca, in het onderwijs of de zorg, overal worden ze gebruikt. Als je de uitstraling van je organisatie belangrijk vindt kan de bedrukking van de koffiebeker daarbij helpen. Een ongebleekte kartonnen beker straalt iets heel anders uit dan een beker met een mooie full-color bedrukking van een strand met palmboom. Kortom, de vraag is wat je als organisatie wilt uitstralen naar je bezoeker of medewerker.

Communicatie:

gemiddeld gebruikt een medewerker 1.000 bekers per jaar. Daarmee is de beker een ideale manier om een boodschap te communiceren naar je medewerkers of bezoekers. Denk maar eens aan een beurs, verhuizing, nieuwe huisstijl, kernwaarden, campagne of de medewerker van de maand. Maar ook behaalde doelen, felicitaties of iemand die met pensioen gaat. De beker is misschien wel krachtiger dan een nieuwsbrief of intranet.

Recycling:

als je er voor kiest om de beker na gebruik te recyclen, dan is bij het recyclingproces het verwijderen van al die gebruikte inkt een hele klus. En vooral slecht voor het milieu. Vanuit het oogpunt van recycling is een onbedrukte of zo min mogelijk bedrukte beker de beste oplossing. Maar met tips op de beker om  te stimuleren om je beker voor meerdere kopjes koffie of thee te gebruiken zorg je weer voor een lager verbruik.

Start jij ook met circulair inkopen?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. We moeten grondstoffen blijven hergebruiken door circulaire producten te kopen. En we moeten bij aanschaf al nadenken over end-of-life. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld? Vraag hier direct je offerte aan.