Easybin EKO Flex 2.0

Als losse unit te gebruiken of te koppelen met magneten

Onbeperkt modulair: naast elkaar of in cluster

100% recyclebaar

Easybin EKO Flex 2.0

60 of 90 liter inhoud per unit

Betaalbare unit met eigenschappen van een high-end product

Geheel van staal: niet brandbaar en vlamdovend

Op zoek naar een modulair afvalscheidingssysteem?

Onbeperkt en eindeloos modulair

De Easybin EKO Flex 2.0 is een betaalbaar afvalscheidingssysteem met high-end producteigenschappen die je geheel kan opbouwen zoals je zelf wilt. Er zijn verschillende losse units die je al vanaf 1 stuk kan bestellen en los kan neerzetten, of je kan verschillende units koppelen met magneten. Dit kan je eindeloos doen in elk gewenste vorm zoals een rechte lijn, vierkant of L-vorm. Dit noemen we onbeperkt modulair!

100% recyclebaar en retoursysteem

Deze mooie afvalbak is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal, zodoende kleurecht en corrosie- en krasbestendig. Daarnaast is een belangrijk voordeel dat de bak vlamdovend en niet brandbaar is. Het duurzaamste argument is toch wel dat de bak maximaal circulair is. De afvalbak zal heel wat jaren meegaan, maar mocht de dag er toch komen dat de afvalbak weg moet dan is deze 100% recyclebaar. Het staal is recyclebaar in de normale metaalrecycling, maar er is ook een retoursysteem beschikbaar om de afvalbak te hergebruiken of weer in te zetten als grondstof.

Gekleurde deksels en zakken

De EKO Flex 2.0 is er in 2 verschillende maten de L van 60 liter per unit en de XL van 90 liter per unit. Voor elke afvalstroom is er een aparte deksel met een aparte kleur corresponderend met de afvalstroom. Ook zijn er bijpassende zakken in dezelfde kleur om ook na het legen van de bakken de afvalstromen te kunnen herkennen. De units worden geleverd inclusief clips om de zakken op te hangen, door dit systeem is het eenvoudig om de zakken te wisselen.

Eenvoudig schoon te maken

Voor de schoonmaak is een groot voordeel dat de afvalbak eenvoudig te reinigen is omdat er geen overbodige hoekjes of randjes zijn. Ook de speciale bekerinzamelunit waar de bekers gestapeld in verzameld kunnen worden voor maximale verdichting, is ook erg makkelijk en veilig te reinigen. Dit horen we vaak als pluspunt ten opzichte van andere bakken in de markt. De EKO Flex 2.0 units, de koppelset met magneten en de gekleurde zakken zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Heb je vragen of wil je eerst graag persoonlijk advies? Laat het ons weten via info@productforproduct.com of 0299 - 223 800. Wij helpen je graag!

EKO Flex 2.0 afvalscheidingsstation inzamelunits 60 liter

EKO Flex bakken 3

Bekers - 60 liter

Zwarte of gele deksel
Speciale bekerinserts
EKO Flex oranje plastic 4

Plastic - 60 liter

Oranje deksel
Ronde inwerpopening
EKO Flex blauw papier

Papier - 60 liter

Blauwe deksel
Inwerpopening met gleuf
EKO Flexgroen bio

Gft - 60 liter

Oranje deksel
Ronde inwerpopening
EKO Flex grijs rest

Restafval - 60 liter

Grijze deksel
Ronde inwerpopening

Koppelset

De EKO Flex 2.0 units zijn in elke vorm te koppelen met magneten.

Afvalzakken

Bijpassende gekleurde afvalzakken voor stimulering afvalscheiding

EKO Flex 2.0 afvalscheidingsstation inzamelunits 90 liter

EKO Flex bakken 3

Restafval - 90 liter

Grijze deksel
Ronde inwerpopening
EKO Flex oranje plastic 4

Plastic - 90 liter

Oranje deksel
Ronde inwerpopening
EKO Flex blauw papier

Papier - 90 liter

Blauwe deksel
Inwerpopening met gleuf
EKO Flexgroen bio

Gft - 90 liter

Oranje deksel
Ronde inwerpopening
magneten

Koppelset

De EKO Flex 2.0 units zijn in elke vorm te koppelen met magneten
Afvalzak gekleurd Easybin

Afvalzakken

Bijpassende gekleurde afvalzakken voor stimulering afvalscheiding

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

infographic product for product alleen cirkel

Gescheiden inzameling

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingssysteem dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? Modulaire afvalscheidingsbakken zoals de EKO Flex 2.0 zijn uitermate geschikt voor elke organisatie! Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze voor jouw organisatie.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, om weer nieuwe producten van te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Interesse in de EKO Flex of een ander afvalscheidingstation?

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier of 0299-223 800. We helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.