Team Product for Product op de beurs
Product for Product

Product for Product

Circulair ondernemen hoog op de agenda van Facilitair management in 2022

Product for Product presenteert de online circulaire scan op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2022

 

Na 2 jaar gedwongen stilte door Corona is de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer weer druk bezocht. Op de beurs, die plaats vond in de jaarbeurs te Utrecht van 8 t/m 10 juni, hebben we de online circulaire scan van Product for Product gepresenteerd. We hebben de bezoekers uitgedaagd om actief na te denken hoe circulair hun afval in inkoopbeleid is. De online circulaire scan is dé tool waarin je binnen 5 minuten inzicht krijg in de circulaire mogelijkheden van jouw bedrijf. Een succes, zo is gebleken op de beurs.

 

Lezing Frans van den Berge over hoe te komen tot een stappenplan voor circulair inkopen

 

Op de eerste beursdag heeft onze directeur, Frans van den Berge, een goed bezochte lezing gegeven over het stappenplan circulair inkopen. In het korte tijdsbestek van 20 minuten heeft hij de beginselen van circulair inkopen behandeld. Welke keuzes maak je als je gaat voor circulair? En hoe verander je het denkpatroon van ‘verbruiken’ naar ‘gebruiken’.

 

De online circulaire scan van Product for Product

 

Circulair ondernemen klinkt ingewikkeld en lastig en dat kan het soms ook best zijn. Wij begeleiden de bedrijven om die uitdaging aan te gaan en de transitie naar circulair zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hiervoor presenteerden we op de beurs de online Circulaire scan. In deze scan nemen we je in 5 minuten mee langs enkele belangrijke vragen die komen kijken bij circulair ondernemen. Op basis van de antwoorden van de bezoeker maken we een persoonlijk adviesrapport. Benieuwd welke tips we jou kunnen geven om stappen te nemen met de circulariteit in jouw bedrijf? We hebben de circulaire scan nu ook voor jou beschikbaar op onze website.

Klaar voor de circulaire start?

Onze missie is om kantoren 100% circulair te maken. We nemen je graag mee op deze reis met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten. Klaar om te starten? Vul de circulaire scan online in of boek een tijdstip dat wij bij je langskomen.