Product for Product

Product for Product

Onze toppers op de Vakbeurs Facilitair 2020

Van 29 t/m 31 januari vond de Vakbeurs Facilitair plaats in Utrecht en Product for Product was erbij! Ons assortiment is zo groot dat we niet al onze producten konden meenemen, maar een aantal toppers konden natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben we o.a. de mooie stalen afvalbakken EKO Flex 2.0 laten zien, de net nieuwe 100% gerecyclede plastic afvalscheidingsstations van de Brickbin, zelfs de allerlaatste versie van gerecycled kunstgras, en onze circulaire herbruikbare to go beker de Circular Cup. De beurs was een groot succes! Onze collega’s Frans, Yessica, Wessel en Renas hebben onze circulaire missie met vele enthousiaste mensen kunnen delen.

Vraag een gratis circulaire scan aan!

Ben je ook op zoek naar circulaire en duurzame producten voor op kantoor of manieren om je afval goed te kunnen scheiden? Neem dan contact met ons op om gratis een vrijblijvende circulaire scan uit te laten voeren. Deze circulaire scan kan zowel bij jou op locatie als online plaatsvinden.

Wat is een circulaire scan op locatie?

Bij de circulaire scan op locatie komt onze consultant vrijblijvend bij je langs voor een inventarisatie. Het doel is om je te adviseren over het rondmaken van de cirkel van circulair inkopen tot en met het scheiden van afval en je hier ook praktische mogelijkheden voor te bieden. De aandachtspunten tijdens de circulaire scan zijn CO2 neutraal en circulakir inkopen, afvalscheiding en afvalbeheer.

Klaar voor de circulaire start?

Onze missie is om kantoren 100% circulair te maken. We nemen je graag mee op deze reis met een advies op maat voor afvaldiensten en inkoop van producten. Klaar om te starten? Vul de circulaire scan online in of boek een tijdstip dat wij bij je langskomen.