Facilitaire producten voor op kantoor

Facilitaire producten

Alle facilitaire artikelen voor op kantoor

Van etenswaren tot hygiëneproducten

Alle bekende merken en duurzame varianten

Inkopen met een goed gevoel

Facilitaire producten gebruiken met een goed gevoel? Dat is nu heel eenvoudig! Gebruik de producten die je gewend bent alleen vervang ze voor een duurzame variant. Bij papieren hygiëneproducten kan je denken aan gerecyclede en recyclebare producten. Voor de schoonmaakmiddelen, maar ook voor je servies en bestek zijn er allerlei biologisch afbreekbare artikelen. Bij etenswaren kan je het verschil maken door producten in te kopen met met duurzame keurmerken zoals Fairtrade, Europees biologisch en UTZ.

Duurzame facilitaire producten

Wij willen zoveel mogelijk duurzame producten aanbieden, maar helaas is er in het grote assortiment van facilitaire artikelen maar een deel wat hieraan voldoet. Gelukkig is dit wel in beweging. Voor bedrijven is het zelf lastig om uit te zoeken, dus monitoren wij deze beweging en zodra er duurzame varianten van bepaalde producten op de markt komen nemen wij deze op in het assortiment. Dit is ook meteen het verschil met de 'de grote jongens' waar het assortiment enkel is gebaseerd op producten met een hoge omloopsnelheid.

Totaalleverancier

Om wel alles te kunnen leveren wat je zoekt bieden wij naast de beschikbare duurzame varianten ook de reguliere facilitaire producten aan. Zo kan je zelf kiezen waar je voor gaat. We zijn een totaalleverancier zodat je niet bij verschillende leveranciers hoeft in te kopen, maar eenvoudig op één plek je inkopen kan doen. Kan je bepaalde producten niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben 33.000 artikelen in ons assortiment, dus ook vast wat jij zoekt!

Onze facilitaire producten

Schoonmaakartikelen

(Biologische) schoonmaakmiddelen en doeken voor alle schoonmaakklussen op kantoor of thuis

Hygiëneproducten

Alles voor een goede hygiëne; zepen, handdoeken, toiletpapier, poetsdoekrollen etc.!

Eten & drinken

Allerlei lekkers voor op kantoor, van koffie en thee tot het koekje erbij, maar ook duurzame snacks!

Bekers

Bekers voor koffie of thee met FSC keurmerk en/of CO2-neutraal;
Wit, voorbedrukt of eigen ontwerp

Servies & bestek

Alles voor in de kantine of restaurant, bordjes, bakjes, bestek van palmblad en suikerriet

Voedselverpakkingen

Biologisch afbreekbare verpakkingen voor allerlei voedsel; van amusebakjes tot hamburgerdoosjes

Een greep uit onze overige duurzame kantoorartikelen

Kopieer-/printpapier

100% gerecycled
EU-ecolabel & FSC keurmerk

Bureau-accessoires

Voor dagelijks gebruik,
alleen dan ook in duurzame variant

Afvalscheiding

Allerlei afvalscheidingssystemen
Gekleurde afvalzakken

Hele cirkel van afval naar grondstof rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Gescheiden inzameling

Om je gebruikte kantoorartikelen een tweede leven te geven verzamel je alle stromen apart van elkaar en apart van het restafval. Dit kan eenvoudig in een mooi afvalscheidingsstation. Zo bespaar je op de kosten voor de afvoer van je restafval en kunnen de kantoorartikelen worden ingezet om nieuwe producten van te maken.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, om weer nieuwe producten van te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door weer de producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en bestellen van (duurzame) faciltaire artikelen of andere kantoorartikelen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.