Hygiëneproducten in alle soorten en maten

Hygiëneproducten

Duurzame hygiëneproducten voor iedereen

Allerlei soorten en maten toiletpapier, handdoeken, zeep etc.

Merkonafhankelijk, dus een eerlijk en passend advies

Diverse circulaire concepten voor recycling en teruglevering

Op zoek naar duurzame hygiëneproducten?

Hygiëneproducten voor iedereen

Iedereen gebruikt hygiëneproducten zowel thuis als op het werk. Niet elke organisatie besteedt evenveel aandacht aan de toiletruimte, vaak door tijdgebrek of gewoon desinteresse, dat is jammer en bovenal zonde! Je weet zelf hoe fijn het is om in een schone toiletruimte binnen te komen waar het lekker ruikt, er voldoende toiletpapier is en je je handen kan wassen en drogen. Naast dat het prettig voelt is dat voor een goede hygiëne natuurlijk ook erg belangrijk. Het leuke is dat een prettige toiletervaring voor elke organisatie heel eenvoudig te bereiken is. Door onze contacten met verschillende fabrieken kunnen we 95% van de bestaande merken aanbieden zoals Tork, Katrin, Papernet, Essity, Euro products, Kleenex, Rubbermaid, Satino, Vendor en nog vele anderen. Zodoende is er ook altijd een passende oplossing die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Verbruiksbesparende dispensers

Een fijne toiletervaring valt of staat met de dispensers, uiteraard zal het uiterlijk een smaakkwestie zijn, maar het belangrijkste is dat ze gebruiksvriendelijk en verbruiksbesparend zijn en passen bij het aantal bezoekers van de ruimte. Een grote ergernis onder toiletbezoekers is dat het toiletpapier op is of er geen handdoekjes meer zijn om de handen mee te drogen, of het tegenovergestelde dat je juist een heel pak handdoekjes in één keer in je handen hebt. Met de juist gekozen verbruiksbesparende systemen is dat allemaal verleden tijd. Dispensers zijn er niet alleen voor het toiletpapier of handdoekjes maar ook voor de zeep, luchtverfrisser en de toiletbrilreiniger, allemaal in dezelfde stijl. Dit ziet er mooi en verzorgd uit. Wanneer je de dispenserlijn hebt gevonden die bij je organisatie past kan je er voor kiezen om deze aan te schaffen, maar je kan ze ook in een bruikleencontract bestellen!

Maak een duurzame keuze

Naast dat hygiëne belangrijk is stimuleren wij graag het maken van duurzame keuzes. De stap naar een duurzame variant is echt heel eenvoudig te maken. Door het grote aanbod in de markt ervaren mensen dit vaak als een grote opgave. Wij helpen daarom graag met vrijblijvend en merkonafhankelijk advies. Wij zijn een totaalleverancier en hebben rechtstreeks contact met de fabrieken. Hierdoor kunnen we de hygiëneproducten altijd goed aanbieden en is de prijs afhankelijk van gekozen kwaliteit of systeem en niet beïnvloed door concurrentie. Daarnaast hebben we met de top 4 fabrieken in de markt mooie circulaire papierconcepten. Bijvoorbeeld het ophalen van gebruikte handdoekjes voor recycling of overkoepelend het Paper for Paper concept waarbij al het vrijkomende papier weer gerecycled wordt tot nieuwe producten die je weer kan inkopen.

Kies voor Product for Product

Dat wij een duurzame missie hebben is duidelijk, maar waarom leggen we hier zo de nadruk op? Wij kijken verder dan alleen naar duurzame en circulaire hygiëneproducten. Wij merken dat veel organisaties druk zijn met het scheiden van hun afval en dat is een goede vooruitgang, maar zonder de daarvan gerecyclede producten terug te kopen verdwijnt het gescheiden afval alsnog in de verbrandingsoven. Dat willen wij voorkomen. Daarom vinden wij het belangrijk te adviseren bij de aanschaf van alle denkbare kantoorproducten over hun duurzaamheid en of ze gerecycled of recyclebaar zijn, zo houden we samen de recyclecirkel in stand. Het is heel eenvoudig de bestaande producten die je nu gebruikt te vervangen voor een duurzame variant en dit hoeft echt niet duurder te zijn! Waarom zou je dus niet bij Product for Product kopen?! Laat ons weten wat je zoekt en wij maken een vrijblijvende offerte of als je het nog niet zo goed weet kan je altijd even bellen. Zie je liever een vriendelijk gezicht? We komen ook graag vrijblijvend bij je langs. Alles om je op weg te helpen naar duurzaam inkopen!

Onze hygiëneproducten

toiletpapier

Toiletpapier

Traditioneel toiletpapier, (mini) jumbo rollen, compactrollen of vel-voor-vel

402000

Handdoeken

Handoekrollen, gevouwen handdoeken, papieren servetten

zeep combi 2

Zepen

Foam zeep, spray zeep, vloeibare zeep, pompflacons en navullingen

luchtverfrisser

Luchtverfrissers

Spuitsystemen, luchtcirculatiesystemen en luchtverfrisserschijfjes

poetspapier 3 rol

Poetspapier

Poetsrollen, gevouwen poetsdoeken, industrieel poetspapier en keukenrollen

dispensers 4

Dispensers

Dispensers voor toiletpapier, poetspapier, handdoeken, zeep, luchtverfrissers etc.

hygieneboxen 2

Hygiëneboxen

Hygiëneboxen voor dameshygiëneafval, vraag vrijblijvend een offerte aan

Schoonloopmat 2

Matten

Schoonloopmatten inclusief wisselservice, vraag vrijblijvend een offerte aan

Hele cirkel van afval naar grondstof rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Gescheiden inzameling

Om je gebruikte (hygiëne)producten een tweede leven te geven verzamel je alle stromen apart van elkaar en apart van het restafval. Dit kan eenvoudig in een mooi afvalscheidingsstation. Zo bespaar je op de kosten voor de afvoer van je restafval en kunnen de kantoorartikelen worden ingezet om nieuwe producten van te maken.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, om weer nieuwe producten van te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door weer de producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en bestellen van hygiëneproducten, wil je meer weten over onze circulaire concepten of heb je andere vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.