Koffiebekers met bedrukking

Bedrukte koffiebekers

Bedruk je koffiebekers zoals jij dat wilt of kies een voorgedrukt motief

Logo of eigen ontwerp

Ideaal communicatiemiddel

FSC en co2 neutraal verkrijgbaar

Meervoudig gebruik en lekvrij

Warme en koude dranken

Op zoek naar bedrukte koffiebekers?

Koffiebekers met eigen bedrukking

Steeds meer bedrijven stappen over op het gebruik van kartonnen koffiebekers. Regelmatig horen wij dat dit komt door de irritatie over de vaatwasser die niet wordt in- en uitgeruimd op kantoor. Gemak is dus een belangrijk argument, maar daarnaast vinden bedrijven het ook heel belangrijk een duurzame keuze te maken. De kartonnen bekers kunnen namelijk heel goed gerecycled worden! Een ander leuk aspect aan kartonnen bekers is dat je ze geheel naar wens kan bedrukken. Een mooie kans om te communiceren naar medewerkers en bezoekers!

Beker als communicatiemiddel

Kartonnen bekers lenen zich er heel goed voor om te bedrukken. Er zijn allerlei bestaande motieven beschikbaar zoals de bekendere schotse ruit beker, maar ook de ‘Product for Product’ beker met duurzame boodschap. Wil je een persoonlijke beker met eigen logo of boodschap? Dan kan je de beker ook geheel naar eigen wens laten bedrukken. Heel eenvoudig door een logo of ontwerp aan te leveren of een ontwerp door ons te laten maken. Helemaal leuk als je een evenement of aankondiging hebt binnen je organisatie of op een beurs staat!

Duurzame koffiebekers

Ben je op zoek naar een duurzame koffiebeker dan zijn er allerlei mogelijkheden. Als eerste is het belangrijk om te vermelden dat welke beker je ook gebruikt je de belasting op het milieu al aanzienlijk drukt door dezelfde beker zoveel mogelijk te hergebruiken. Voor de beker zelf heb je de keuze uit een FSC gecertificeerde beker en/of CO2-neutraal. Daarnaast speelt ook de coating een rol namelijk PE (polyetheen) of PLA (biologisch afbreekbaar). De beker is niet gerecycled beschikbaar gezien de huidige voedselveiligheid wetgeving dit niet toestaat.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Wat belangrijk is bij de keuze voor een koffiebeker is wat er na gebruik mee gebeurt. Sowieso is het aan te raden de koffiebekers gescheiden van je restafval in te laten zamelen, zo kan je ze een tweede leven geven maar druk je ook de kosten van je restafval aanzienlijk. Het is goed om bij je huidige afvaldienstverlener te vragen wat deze met de gescheiden bekers kan, composteren of recyclen, zo kan je kiezen voor een beker die bij dat proces past.

Meest verkochte voorbedrukte koffiebekers

Koffiebeker Product for Product

Product for Product design

Gericht op stimuleren hergebruik
Recyclebaar, FSC en CO2-neutraal
Koffiebeker bio

Groene blaadjes bio design

100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, PLA coating
Koffiebeker schotse ruit scotty

Schotse ruit /Scotty design

Bekende voordelige beker
PE-coating
Koffiebeker Burberry

Burberry ruiten design

Hip
Dunner karton, goedkoper
Koffiebker Halo recycle cup

Halo Recycle Cups design

FSC keurmerk en CO2-neutraal
Geleverd in rasterdoos voor inzameling
Koffiebekers 300x200

Make a difference design

CO2 neutraal en FSC keurmerk
Speels ontwerp

Bedrukte koffiebeker met eigen full colour ontwerp

Full colour bedrukking

Gratis hulp bij maken ontwerp & digitale proefdruk

Recyclebare beker

Keuze uit FSC en/of CO2-neutraal

120cc, 180cc, 230cc en 360cc

Productie in Nederland

Vanaf 1000 stuks verkrijgbaar

Levertijd 3-4 weken

De full colour bekers zijn optimaal recyclebaar en naar wens FSC gecertificeerd en/of CO2-neutraal verkrijgbaar. De maten variëren van 120cc (espresso), 180cc (standaard), 230cc (cappuccino) en 360cc (latte). De bekers worden in Nederland geproduceerd en zijn al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks.

Er worden geen kosten gerekend voor hulp bij het maken van een ontwerp, correctierondes, de digitale proefdruk en verzending! Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Bedrukte koffiebeker extra voordelig met pms-kleuren ontwerp

Extra voordelige keuze

PMS-kleuren bedrukking (max. 5 kleuren)

Gratis hulp bij maken ontwerp & digitale proefdruk

Recyclebare beker

Keuze uit FSC en/of CO2-neutraal

120cc, 177cc, 180cc, 230cc, 300cc en 360cc

Productie in China

Vanaf 50.000 stuks verkrijgbaar

Levertijd 10-12 weken

De bekers met PMS-kleuren opdruk zijn optimaal recyclebaar en naar wens FSC gecertificeerd en/of CO2-neutraal verkrijgbaar. De maten variëren van 120cc (espresso), 177cc, 180cc (standaard), 230cc (cappuccino), 300cc en 360cc (latte). De bekers worden in China geproduceerd en zijn alleen in grote aantallen verkrijgbaar, vanaf 50.000 stuks. De bekers zijn daardoor zeer voordelig!

Er worden geen kosten gerekend voor hulp bij het maken van een ontwerp, correctierondes, de digitale proefdruk en verzending! Bij een eerste druk van een ontwerp zijn er enkel clichékosten per kleur. Vraag een vrijblijvende offerte op maat bij ons aan en zie hoe voordelig bedrukte koffiebekers zijn!

Offerte op maat of vrijblijvend gesprek?

Laat ons je wensen weten!

Ben je enthousiast geworden en wil je bedrukte koffiebekers gaan gebruiken? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en wij maken vrijblijvend een offerte op maat. Zo kijken we naar je ontwerp of het om een PMS-kleuren druk gaat of full colour, welke soort en maat bekers je wenst, wanneer je de bekers nodig hebt en naar de aantallen die je wenst te bestellen.

Gratis hulp bij maken van het ontwerp & digitale proefdruk

Heb je hulp nodig bij het maken van het ontwerp of ben je onzeker over een keuze dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Dit kost helemaal niets extra's. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk ter goedkeuring voordat de productie start. Het is dus echt heel eenvoudig om je beker naar wens te laten bedrukken en dit kan voor een mooie prijs!

 

Koffiebekers afvoeren & recyclen

Heeft je huidige dienstverlener geen mogelijkheid om de bekers gescheiden op te halen en te recyclen? Wij helpen je graag bij de keuze voor een dienstverlener voor de afvoer en recycling van de koffiebekers. In ons netwerk hebben wij professionele dienstverleners door heel het land. Wij brengen je graag met ze in contact, zodat ook jouw bekers gebruikt kunnen worden om nieuwe producten van te maken!

Neem vrijblijvend contact op en stel gerust al je vragen!

Je kan een bericht achterlaten via het contactformulier onderaan deze pagina, via info@productforproduct.com of via 0299-223 800 (ma - vrij, 8.00 - 17.00 uur).

Hele cirkel van afval naar grondstof rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Gescheiden inzameling

Om je koffiebekers, maar ook andere afvalstromen, een tweede leven te geven verzamel je ze apart van het restafval. Dit kan bijvoorbeeld in een speciale inzamelbak of afvalscheidingsstation. Zo bespaar je op de kosten voor de afvoer van je restafval en kunnen de koffiebekers worden ingezet om nieuwe producten van te maken.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, om weer nieuwe producten van te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Vragen over koffiebekers bedrukken of afvoeren?

Heb je vragen over het bedrukken van koffiebekers of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen de verschillende bekers, het ontwerp of bij de afvoer van de koffiebekers? Laat het ons weten we helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.