Product for Product

Product for Product

Hij is er, dé circulaire waterfles van Circular&Co.

Eindelijk is hij er, dé circulaire waterfles die is ontworpen om grondstoffen eindeloos te recyclen. Met trots presenteren wij de nieuwe Circular Bottle gemaakt van 14 gerecyclede wegwerpflessen. Herbruikbare bekers worden nu steeds vaker de norm om plastic vervuiling tegen te gaan én grondstoffen te besparen. Onze Circular Bottle sluit helemaal aan bij deze duurzame gedachte en draagt bij aan een betere toekomst voor mens en natuur.

De circulaire waterfles gemaakt van PET-flesjes

De herbruikbare waterfles heeft een levensduur van 10 jaar en is speciaal ontworpen om daarna makkelijk gerecycled te worden tot een volgend nieuw product. Een duurzame oplossing voor ons wereldwijde afval en om grondstoffen die we al hebben te hergebruiken. De circulaire herbruikbare fles is speciaal ontworpen voor het leven onderweg naar school of werk, is lichtgewicht, lekvrij en heeft de kenmerkende eenhandige druk-klik-deksel met 360-graden drinken zoals de Circular Cup.

Circular&co. water bottle bestellen?

Drinken jullie op kantoor binnenkort uit gerecyclede herbruikbare waterflessen? Of wil je infomeren naar de diverse mogelijkheden van de beker? Meer informatie over de Circular&co. water bottle vind je op hier.

Start jij ook met circulair inkopen?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. We moeten grondstoffen blijven hergebruiken door circulaire producten te kopen. En we moeten bij aanschaf al nadenken over end-of-life. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld? Vraag hier direct je offerte aan.