Van 29 t/m 31 januari vond de Vakbeurs Facilitair plaats in Utrecht en Product for Product was erbij! Ons assortiment is zo groot dat we niet al onze producten konden meenemen, maar een aantal toppers konden natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben we o.a. de mooie stalen afvalbakken EKO Flex 2.0 laten zien, de net nieuwe 100% gerecyclede plastic afvalscheidingsstations van de Brickbin, zelfs de allerlaatste versie van gerecycled kunstgras, en onze duurzame herbruikbare to go beker de rCUP. De beurs was een groot succes! Onze collega’s Frans, Yessica, Wessel en Renas hebben onze duurzame missie met vele enthousiaste mensen kunnen delen.

Vraag een gratis circulaire scan aan!

Ben je ook op zoek naar duurzame producten voor op kantoor of manieren om je afval goed te kunnen scheiden? Neem dan contact met ons op om gratis een vrijblijvende circulaire scan uit te laten voeren. Bel naar 0299-223 800 of stuur een mailtje naar info@productforproduct.nl.

Wat is een circulaire scan?

Bij de circulaire scan komt onze consultant vrijblijvend bij je langs voor een inventarisatie. Het doel is om je te adviseren over het rondmaken van de cirkel van duurzaam inkopen tot en met het scheiden van afval en je hier ook praktische mogelijkheden voor te bieden. De aandachtspunten tijdens de circulaire scan zijn CO2 neutraal en duurzaam inkopen, afvalscheiding en afvalbeheer.