Product for Product gaat voor 100% circulair ondernemen

Over product for Product

Product for Product neemt bedrijven, producenten en overheden mee in de wereld van circulair ondernemen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om circulair ondernemen op maat toe te passen. Dit doen wij op basis van meer dan 70 jaar ervaring met de inzameling en verwerking van circulaire afvalstromen.

100% circulair. Daar gaan we voor!

Een te groot deel van ons dagelijkse zakelijke afval wordt niet gescheiden en is daarom vaak onbruikbaar voor recycling. Wij streven ernaar om het afval in alle sectoren zoals bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen en magazijnen weer 100% bruikbaar te maken. De productiecirkel moet weer rond worden. Daarom helpen we bedrijven om bewuste keuzes te maken in afvalscheiding. Van het kiezen voor afvalscheidingssystemen om afval op de juiste manier te scheiden, naar het juist ophalen van het afval tot aan de aankoop van gerecyclede producten. Alles met als doel om de afvalstromen in aangesloten bedrijven 100% circulair te maken.

Meedoen is simpel

Zijn de nieuwe producten die je koopt langdurig te gebruiken? Zijn ze recyclebaar? En wat gebeurt er eigenlijk met jouw afval nadat deze in de afvalbak is beland? Allemaal vragen die je stelt wanneer je circulair gaat ondernemen. Wij kijken graag met je mee. Neem alvast de eerste stap en vul de online circulaire scan in om te kijken welke afvalstromen we circulair kunnen maken.

circulair-ondernemen

Onze circulaire communityleden

Waarom zou je kiezen voor Product for Product?

Product for Product logo zonder tekst

Al meer dan 70 jaar ervaring

Wij maken de hele circulaire cirkel rond van afvalinzameling tot recycling en circulair inkopen

Betrouwbaar, transparant en inzichtelijk milieubesparing

Door met onze circulaire community mee te doen, krijgen onze leden een 'feel good feeling'

Samen met jouw bedrijf blijven we zoeken naar passende circulaire oplossingen

Klaar voor de circulaire start?

Gratis circulaire scan

Wil jij graag de eerste stap nemen naar een circulaire onderneming? Wij komen graag met jou in contact, om te kijken welke afvalstromingen hiervoor in aanmerking komen en welke circulaire producten bij jou passen.

Offerte aanvragen

Weet jij al welke afvalstromingen je circulair wilt maken in jouw onderneming en/of welke circulaire producten je zou willen inkopen? Wij sturen je een offerte op maat die per afvalstroom de circulaire cirkel rond maakt.