Paper for Paper

Nieuw papier gemaakt van je oude papier

Wat is Paper for Paper

Groen ondernemen of nog meer deelnemen aan het duurzaam bedrijfsleven dan je al doet? Met Paper for Paper is dat heel gemakkelijk. Wij halen je oude papier op, maken er nieuwe mooie papierproducten van, en leveren die weer aan je terug. Zo draag je bij aan de circulaire economie. Geweldig toch? Je hebt geen omkijken naar de af- en aanvoer van je papier én je hebt bomen, water en CO2-uitstoot bespaard! Een gemiddelde deelnemer realiseert per jaar al onderstaande besparingen.

84

BOMEN

20500

KWH ENERGIE

132500

LITER WATER

4250

kg CO2

Onze producten en diensten

Handdoeken

Handdoeken

Papieren handdoeken gebruiken gemaakt van je eigen kantoorpapier? Bij Paper for Paper kan dat! Je gebruikte handdoeken ook weer gebruiken om de cirkel rond te maken? Ook dat kan! Wij maken er heerlijk zacht toiletpapier van.

Toiletpapier

Toiletpapier

Op zoek naar toiletpapier? Hoe leuk is het als het gemaakt wordt van je eigen kantoorpapier of je gebruikte papieren handdoeken?! Wij hebben gerecycled toiletpapier voor elk budget! Heerlijk zacht en van hoogstaande kwaliteit.

Kantoorpapier

Kantoorpapier

Wil je printen op duurzaam papier? Wij hebben allerlei gerecyclede en duurzame papiersoorten met Der Blaue Engel, EU Ecolabel en FSC keurmerk in ons assortiment. Variërend van extra wit, tot papier met een mooie gerecyclede uitstraling. Waar ga jij voor?

Koffiebekers

Koffiebekers

Gebruik jij al duurzame koffiebekers? Kies voor papieren bekers met FSC keurmerk en/of CO2 neutraal geproduceerde bekers. Je kan ze zelfs bedrukken met een eigen logo of ontwerp! Laat ze daarna weer inzamelen om de bekers een tweede leven te geven als nieuw toiletpapier!

Dispensers

Dispensers

Duurzaamheid zit hem ook in het reduceren van verbruik! Speciale innovatieve systemen zorgen voor minder en gecontroleerd verbruik van papier. Klinkt exclusief, maar geen zorgen! Elk bedrijf met elk budget kan hier gebruik van gebruik, gezien we dispensers gratis in bruikleen kunnen verstrekken.

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Hoe fijn is het als je voor het regelen van alle hygiëne diensten bij één partij terecht kan! Naast inzamelen, recyclen en terugleveren van papier kunnen onze partners ook andere afvalstromen afvoeren en de wisseling van schoonloopmatten en dameshygiëneboxen verzorgen.

Partners

Paper for Paper wordt gedragen door vele facilitaire dienstverleners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Gezamenlijk zijn zij het netwerk van partijen die ervoor zorgen dat de cirkel rond is, van de inzameling van het oude papier tot aan de teruglevering van gerecycled papier.

Deelnemers over Paper for Paper

  • Ik zou Paper for Paper zeker aanbevelen. De dienstverlening is uitstekend! Wij hebben net een hele verhuizing achter de rug. De nieuwe panden moesten volledig worden ingericht. Daarbij moest er ook op sanitair gebied van alles gebeuren en dat is keurig verlopen. Ook als wij om iets extra’s vragen zoals bijvoorbeeld een extra container, wordt dat altijd heel snel door Paper for Paper geregeld.

    Hetty Koopman, Hoofd facilitaire dienstverlening – Gemeente Haarlem
  • Paper for Paper past goed in de organisatie omdat onze eigen producten ook duurzaam zijn. Het concept strookt met onze waarden. Ik zou Paper for Paper zeker aanbevelen. Het is efficiënt, van goede kwaliteit en heeft een gunstige prijs.

    Alcwin Többen, Customer service en logistiek manager EMEA – Microline Surgical
  • Het is een goed initiatief en daarnaast goed voor het milieu. Bovendien is de bomenrapportage handig waarin de cijfers met de milieubesparingen tot uiting komen. Het is mooi om te zien dat het oude gebruikte product in de vorm van hygiënepapier bij ons de weg terug vindt en daarmee de cirkel rond maakt.

    Michel Loendersloot, Supervisor Administration & Facility Management – Hapag Lloyd – The Serenity

Duurzaam nieuws

Papierrecycling, hoe werkt dat eigenlijk?

Papierrecycling begint met het scheiden van papier van het overige afval. Allerlei gebruikt papier en karton kan gescheiden worden aangeleverd,…

Contact

Heb je vragen over de producten of dienstverlening van Paper for Paper? Of wil je een vrijblijvende afspraak inplannen met een van onze consultants? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)85 0482 460. Wij helpen je graag!

Contact informatie

NL: +31 (0)85 0482 460 | BE: +32 (0)3 666 96 79
info@paperforpaper.nl
Paper for Paper B.V.

Locatie Nederland
Secretariaat
John M. Keynesplein 12-46, 1066EP Amsterdam

Locatie België
Brasschaatsteenweg 300, B-2920 Kalmthout

IBAN: NL26ABNA0467061300
BIC: ABNANL2A
KvK nummer: 37125250
BTW: NL817355017B01