Aanvullende diensten

Extra dienstverlening

Paper for Paper kan je ook helpen met aanvullende diensten. Naast inzamelen, recyclen en terugleveren van papier kunnen onze partners ook andere afvalstromen afvoeren en de wisseling van schoonloopmatten en dameshygiëneboxen verzorgen.

Schoonloopmatten, dameshygiëne en afval

Paper for Paper is binnen inkoop en facilitair een op zichzelf staand concept en als zodanig ook af te nemen als zelfstandige dienst. In de praktijk worden diensten als de afvoer van het papier en de aankoop van nieuw papier vaak afgenomen in combinatie met aanvullende diensten. Denk aan het verwisselen van dameshygiëneboxen en schoonloopmatten of andere afvaldiensten.

Aanvullende producten en Paper for Paper CupCare

Ook worden met de papieren hygiëneproducten vaak andere producten afgenomen zoals dispensers, zeep, luchtverfrissers en toiletbrilreinigers. En bij het inzamelen van je oude kantoorpapier kunnen wij je gebruikte koffiebekers meenemen om in te zetten voor recycling, oftewel Paper for Paper CupCare. Wil je hier meer over weten? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leuk initiatief, ik wil meedoen!

Je kan je eenvoudig aanmelden via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te inventariseren wat je wensen zijn en welke mogelijkheden daarbij passen.