Partners

Duurzame partners

Onze partners helpen je graag met duurzaam ondernemen. Gezamenlijk zijn zij het netwerk van partijen die ervoor zorgen dat de cirkel rond is, van de inzameling van het oude papier tot aan de teruglevering van gerecycled papier.

Hoe vind ik een aangesloten dienstverlener?

Paper for Paper is een breed gedragen concept en wordt zodoende door vele partners van Paper for Paper aangeboden. Wil je graag een circulaire oplossing voor je papierstroom of koffiebekers en ben je zodoende op zoek naar een bij Paper for Paper aangesloten dienstverlener, of wil je weten of je dienstverlener al is aangesloten bij Paper for Paper? Neem dan contact op met het secretariaat van Paper for Paper.

Hoe sluit ik mij aan als partner bij Paper for Paper?

Wij merken dat steeds meer mensen ons enthousiasme delen om duurzaam ondernemen mogelijk te maken voor iedereen. Ben je dienstverlener, leverancier of fabrikant en wil je ook aansluiten bij Paper for Paper om ook jouw klanten een duurzame oplossing te bieden voor de afvoer van papier of koffiebekers en de inkoop van circulaire papierproducten? Informeer dan naar de mogelijkheden.

De founding partners

Leuk initiatief, ik wil meedoen!

Zoek je een dienstverlener of wil je zelf dienstverlener worden? Je kan je eenvoudig aanmelden via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te inventariseren wat je wensen zijn en welke mogelijkheden daarbij passen.