Paxa modulair afvalscheidingsstation

Afvalbak Paxa

Modulair afvalscheidingssysteem

Via magneet in lengte of cluster koppelbaar

Verschillende maten units S (23L), M (34L), L (65L) of XL (90L)

Deksel van bamboe, biocomposiet, regeneraat of flip flops

Modulair afvalsysteem

De Lune Paxa is een modulair afvalscheidingsstation met een strak design. De aparte afvalscheidingsbakken zijn middels magneten eenvoudig aan elkaar te verbinden om er één geheel van te maken. Zodoende biedt dit afvalscheidingssysteem je de vrijheid om de volgorde van de bakken op elk moment aan te passen of uit te breiden. Je kan de bakken naast elkaar maar ook in een vierkant of in een hoek opstellen.

Verschillende maten

De Paxa is geschikt voor elke organisatie van groot tot klein. Door de verschillende maten van S t/m XL, variërend van 23 t/m 90 liter per afvalscheidingsbak, is er altijd een maat die past. Het bamboe deksel zorgt voor het duurzame karakter van het afvalscheidingsstation. Bamboe heeft namelijk een lange levensduur en is slijtvast. Door de compacte vezelstructuur is bamboe harder dan menig ander houtsoort. Naast bamboe is de deksel ook verkrijgbaar in gerecycled plastic.

Paxa eigenschappen en mogelijkheden

Paxa S, M, L of XL

23, 34, 65 en 90 liter

6, 8, 10 of 12 kilogram

S - 24 x 24 x 45 cm

M - 24 x 24 x 60 cm

L - 30 x 30 x 72 cm

XL - 35 x 35 x 72 cm

5 tot 75 gebruikers

Hoogwaardig staal

In eigen RAL-kleur

Deksel bamboe of gerecycled plastic

Gekleurde ringen in deksel

Bekers gestapeld verzamelen

Keuze met of zonder pictogrammen

Wil je een offerte op maat of een vrijblijvend gesprek? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. Je kan ook bellen naar 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Impressie Paxa S, M, L en XL

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.