SepaBin afvalscheidingssysteem

Afvalbak SepaBin

Modern design met mooie ronde vormen

Afvalbak met 2 t/m 5 compartimenten

Sorteeropeningen vrij te combineren

Verschillende vormen en kleuren openingen

Hoogwaardig duurzaam composiet

Afvalbak SepaBin

Modern design met mooie ronde vormen

Afvalbak met 2 t/m 5 compartimenten

Sorteeropeningen vrij te combineren

Verschillende vormen en kleuren openingen

Hoogwaardig duurzaam composiet

Modern afvalsysteem

De SepaBin is een afvalscheidingsysteem met een uniek ontwerp. Dankzij de ronde vormen oogt de bak modern en door de verschillende gekleurde sorteeropeningen nodigt de bak uit om afval te scheiden. De bak is uiterst slijtvast door het gebruik van duurzame composiet materialen. De buitenzijde van de SepaBin is voorzien van een vuilafstotende coating en uitgevoerd in hoogglans wit. De deksels zijn van duurzaam composiet met HPL-toplaag. De SepaBin afvalscheidingsbakken hebben geen binnenbakken. De naadloze binnenkant met unieke zakhouders verbetert de hygiëne en ergonomie bij het legen.

Bewustwording afval scheiden

De SepaBin sorteeropeningen van de deksel kan je geheel naar wens zelf combineren, waarbij de kleurkeuze en vormkeuze ook vrij is. Het is mogelijk om een SepaBin samen te stellen met 2 t/m 5 compartimenten. Met het SepaBin afvalscheidingssysteem stimuleer je medewerkers en bezoekers om afval te scheiden. Het kleurgebruik in de deksel en de duidelijke signalering op het afvalscheidingssysteem spelen daarin een grote rol. Mede daarom is de SepaBin ook een populair systeem voor op scholen. Wil je als organisatie proactief de bewustwording vergroten, dan geven wij bij Product for Product graag advies!

SepaBin inhoud, opstelling en indeling

SepaBin inhoud, opstelling en indeling

SepaBin keuze deksels en kleuren

SepaBin keuze uit verschillende deksels en kleuren

SepaBin accessoires, opties en toebehoren

SepaBin accessoires opties en toebehoren
SepaBin accessoires opties en toebehoren 2

Hele cirkel van afval naar grondstof rond maken?

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooie SepaBin staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.