VarioBin modulair afvalscheidingssysteem

Afvalbak VarioBin

Uniek modulair afvalscheidingssysteem

Modern en strak design

Kies zelf welke afvalstromen je wilt inzamelen

Duurzaam kras- en kleurvast materiaal

Afvalbak VarioBin

Eigen kleurkeuze deksel

Eigen vormkeuze deksel

Kleur bakken standaard wit RAL9010

Ook in antraciet en brushed metal verkrijgbaar

Afvalbak VarioBin

Speciale insert voor bekers

Bekers gestapeld verzamelen

Zorgt voor duurzame verdichting

Scheelt in de kosten voor afvoer van het restafval

Afvalbak VarioBin

Makkelijk zakken wisselen

Innovatief systeem houdt de zak op zijn plek

Speciaal gekleurde zakken beschikbaar passend bij de dekselkleur

Afvalbak VarioBin

Kies zelf het aantal units

Kies zelf de maat van de units M 40l, L 60l of XL 95l

Unit is ook op te splitsen voor de inzameling van 2 verschillende afvalstromen

Afvalbak VarioBin

Losse afsluitende deksel mogelijkheid

Splitsing van 1 unit in 2 afvalstromen

Speciale kunststof binnenbak beschikbaar voor gft/bio

Afvalbak VarioBin

Deksel bestaat standaard uit één geheel

Snel en gemakkelijk wisselen van zakken

Speciale binnenbak beschikbaar voor de inzameling van papier

Ook verrijdbaar te bestellen met stevige wieltjes

Afvalscheidingssysteem

De VarioBin is een modulair afvalscheidingssysteem waarbij modules onderling met elkaar gekoppeld worden, uit te breiden zijn en/of vervangen kunnen worden voor een andere afvalstroom. Daarnaast is het mogelijk om binnen 1 module te kiezen voor 2 verschillende afvalstromen. Zo kan je eenvoudig afval in verschillende bakken scheiden, die toch één geheel vormen.

Bewustwording weggooigedrag

De VarioBin biedt ook een hoog rendement in afvalscheiding doordat onbewust weggooigedrag gedrag wordt gestimuleerd door gebruik van verschillende kleuren en vormen van de openingen aan de bovenzijde. Daarnaast is de VarioBin zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en hygiënisch in gebruik. De VarioBin afvalscheidingsbakken zijn gemaakt van moderne composiet materialen welke UV bestendig zijn en voorzien zijn van een speciale beschermlaag voor een blijvend mooie uitstraling.

Voordelen VarioBin

De VarioBin afvalscheidingsbakken zijn modulair opgebouwd en breed inzetbaar en bieden de mogelijkheid om later afvalstromen toe te voegen of te wijzigen. De bakken voor het scheiden van afval zijn leverbaar in verschillende volumes en uitvoeringen, M 40l L 60l en XL 95l per afvalstroom. Hij is daardoor breed inzetbaar en biedt voor elke locatie een passende oplossing.

Kleuren en vormen inwerp-openingen

De verschillende afvalstromen kunnen worden aangegeven door middel van de kleur van de deksel en vorm van de opening. Elke combinatie is mogelijk, zowel alle kleuren verschillend of in 1 neutrale antracietgrijze kleur, in combinatie met elke vorm. Uiteindelijk worden alle delen gekoppeld en vormen daarmee 1 deksel. Het is mogelijk om een aparte afsluitende deksel te kiezen, dit kan wenselijk zijn bij geurende afvalstromen zoals gft- en restafval.

Stap 1: keuze inhoud, aantal units en opstelling

Variobin inhoud opstelling en indeling

Stap 2: keuze verschillende deksels en kleuren

Variobin deksels

Stap 3: Keuze accessoires, opties en toebehoren

Variobin extrás

Stap 4: Offerte op maat of vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten over het afvalscheidingssysteem VarioBin, een offerte op maat of een vrijblijvend gesprek met onze consultant? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina of via 0299-223 800. Je kan ook aan de rechterzijde je naam en e-mailadres achterlaten, dan nemen wij contact met jou op.

Toch nog even verder kijken naar andere systemen? Kijk dan op de afvalscheidingssystemen verzamelpagina.

Hele cirkel van afval naar grondstof rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingssysteem dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? Modulaire afvalscheidingsbakken zoals de VarioBin zijn uitermate geschikt voor elke organisatie! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording collega's

Heb je zo'n mooie VarioBin staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of bel 0299-223 800. Wij helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.