Voor elk kantoor een passend afvalscheidingssysteem

Afvalbak VarioBin

Uniek modulair afvalscheidingssysteem

Modern en strak design

Kies zelf welke afvalstromen je wilt inzamelen

Kies zelf vormen en kleuren deksels

Duurzaam kras- en kleurvast materiaal

Kartonnen afvalbox

 

Milieuvriendelijke afvalbakken

Oersterk FSC karton

100% recyclebaar

Verschillende maten 60, 80 en 100 cm

Duurzaam geproduceerd

Lune Split 2, 3 en 4

Keuze uit 2, 3 of 4 compartimenten

Hoogwaardig staal in eigen RAL-kleur mogelijk

Uitneembare inserts in afzonderlijke kleuren

Duurzaam kras- en kleurvast materiaal

Lune Binc

Gerecycled en recyclebaar afvalscheidingsstation

Deel 3 fracties (15+20+15 liter) zelf makkelijk naar 4 fracties (15+10+10+15 liter)

Open en gesloten verkrijgbaar

36cm x 56cm x 68cm

Dutch design

Lune Paxa

Modulair afvalscheidingssysteem

Via magneet in lengte of cluster koppelbaar

Verschillende maten units S (23L), M (34L), L (65L) of XL (90L)

Deksel van bamboe, biocomposiet, regeneraat of flip flops

Op zoek naar een afvalscheidingssysteem?

Afvalscheidingsbakken voor kantoor

Afval scheiden wordt steeds populairder en dat vinden wij een goede ontwikkeling! Maar hoe kun je afval eenvoudig scheiden en welke afvalscheidingsbakken passen bij je organisatie? Wij leveren heel veel soorten afvalscheidingsbakken voor op kantoor met allerlei verschillende eigenschappen van groot tot klein formaat, van composiet tot karton, modulair, circulair en voor ieder budget.

Waarom een afvalscheidingssyteem?

Het gebruiken van een afvalscheidingssyteem biedt vele voordelen. Praktische voordelen zoals het eenvoudig scheiden van afval door de verschillende (gekleurde) afvalscheidingsbakken in het systeem. Waarbij er goed is nagedacht over bewustwording, gebruiksgemak, hygiëne en efficiëntie. Wanneer je gekleurde zakken gebruikt die corresponderen met de verschillende kleuren bakken is het voor degene die de bak leegt makkelijk om afvalstromen gescheiden te houden en gescheiden aan te bieden aan de afvaldienstverlener. Want dan komt het grootste pluspunt, gescheiden afval kan gerecycled worden naar nieuwe producten!

Zoveel keuze! Wat past bij mij?

We begrijpen dat het heel overweldigend kan zijn als je ziet hoeveel keuze er is in afvalscheidingsbakken. Het mooie daarvan is dat er daardoor altijd wel één is die bij je wensen past. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van je wensen en het maken van de keuze voor een passend afvalscheidingssysteem. Zelf nog even oriënteren? Op deze pagina laten we al een greep uit ons assortiment zien!

Bewustwording stimuleren

Welk afvalscheidingssysteem je ook kiest, alle afvalscheidingsbakken stimuleren afvalscheiding door de verschillende compartimenten met afvalstroomindicatie. Daarnaast zijn er ook een legio aan mogelijkheden om rondom of op de afvalscheidingsbakken over afval scheiden te communiceren richting medewerkers en bezoekers. En daar gaat het uiteindelijk om, dat we er samen voor zorgen dat afval weer wordt ingezet als grondstof voor nieuwe producten!

Populairste en meest verkochte afvalscheidingssystemen

VarioBin kantoor

VarioBin

Luxe en modulair
afvalbox

Afvalbox

Stevig FSC karton
Split 2 sfeer

Split 2,3 en 4

Staal in eigen RAL-kleur
Binc

Binc

Circulair, gemaakt van afval
Paxa

Paxa

Modulair door magneten
SepaBin

SepaBin

Mooie vormgeving

Wij zijn dealer van alle bekende afvalscheidingsbakken dus we hebben altijd degene die bij je organisatie en budget past!

Impressie van allerlei mogelijkheden

Offerte op maat of vrijblijvend gesprek?

Wil je meer weten over het scheiden van afval met een afvalscheidingssysteem, een offerte op maat of een vrijblijvende afspraak met onze consultant?

Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina, via info@productforproduct.com of via 0299-223 800. Je kan ook aan de rechterzijde je naam en e-mailadres achterlaten, dan nemen wij contact met jou op.

Hele cirkel van afval naar nieuw product rondmaken?

infographic product for product alleen cirkel

Keuze afvalstation

Start met de keuze voor een mooi en functioneel afvalscheidingsstation dat past bij je organisatie. Grote organisatie, midden bedrijf of juist klein? We hebben voor elke organisatie met elk budget een passende oplossing! Graag helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste opstelling en accessoires.

Bewustwording

Heb je zo'n mooi afvalscheidingsstation staan? Help je medewerkers dan zoveel mogelijk bij het goed scheiden van het afval en maak ze ook bewust van de voordelen! Kan je hierbij hulp gebruiken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om scheiding te stimuleren, zoals bij het uitvoeren van een campagne onder de medewerkers.

Afval afvoeren

Heb je het afval netjes gescheiden in verschillende stromen? Goed bezig! De volgende stap is een professionele dienstverlener je afval gescheiden af te laten voeren, dan kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt!

Inkoop producten

Producten gemaakt van je afval weer gebruiken? Maak de hele cirkel op een eenvoudige manier rond door producten te bestellen die je anders ook gebruikt, alleen dan gerecycled! En nee hoor, dit hoeft echt niet duurder te zijn!

Wij helpen je graag!

Wil je hulp bij het kiezen en samenstellen van een afvalscheidingssysteem, bij het bewustmaken van je medewerkers, bij het gescheiden afvoeren van het afval of juist het inkopen van de gerecyclede producten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, via info@productforproduct.com of 0299-223 800. We helpen je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.