On demand Webinar:

‘Koffie zonder afval in 15 minuten’

Circulair met je koffie op kantoor.

Van maandag 30 mei tot en met zondag 5 juni doet Product for Product mee met de 'Week Zonder Afval'.

Verminder het afval op kantoor, ga voor circulair met je koffiebekers.

Koffie en kantoor staan bijna synoniem aan elkaar. Bij de koffiemachine worden de laatste roddels besproken, krijg je een compliment van je baas over het harde werk en wordt uiteraard de smaak van de koffie betwist. Kwalitatief goede koffie helpt mee om je werknemers gelukkig te houden en werkgevers investeren daar dan ook graag in. De koffiebekers worden vaak echter over het hoofd gezien. Bewust voor circulair kiezen met je koffiebekers hoeft echter lang niet altijd duurder te zien. Het gaan om kiezen voor producten die goed te recyclen zijn, het maken van slimme keuzes bij het scheiden van het afval dat vrijkomt en goede afspraken maken met je afvalpartners.

Week Zonder Afval

Naar aanleiding van de 'Week Zonder Afval' die door Milieu Centraal wordt georganiseerd houden wij deze webinar. We bespreken hoe ook jij kan kiezen voor circulair met je koffiebekers. Geheel vrijblijvend bespreken we de mogelijkheden die er nu zijn voor recycling op kantoor en de opties voor herbruikbare bekers op kantoor. Schrijf je dus nu in en zet de stap naar circulair.

Agenda webinar

  • Wat is duurzamer, een kartonnen koffiebeker of herbruikbare beker?
  • Wat zijn de voordelen van een duurzame herbruikbare beker?
  • Wat houdt de Single-use Plastics wetgeving in?
  • Koffiedik als waardevolle grondstof
  • Tijd voor het beantwoorden van jouw vragen via de chatbox

Wanneer?

On demand beschikbaar vanaf maandag 30 mei 2022 t/m zondag 5 juni 2022.

Voor wie?

Dit webinar is voor alle organisaties met koffie op kantoor, van MKB-onderneming tot de multinationals. Wil jij circulaire stappen zetten met je koffie? Meld je dan aan!

Wat kost het?

Deze webinar is gedurende de week zonder afval geheel gratis te bekijken. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden middels het formulier.

Deze Webinar is niet meer beschikbaar. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates, of bel ons op +31 (0)85 0482 460 voor direct contact.